• Dit evenement is voorbij.

Rondje Varkensland met gids Nico

6 juni @ 10:00

I.t.t. wat eerder werd vermeld is dit geen gezamenlijke tocht met andere verenigingen. Deze tocht kan alleen gevaren worden door leden van KV Edam.

We gaan een rustige tocht varen in Varkensland v.a. de woonstee van Yolanda en Nico. Nico zal tijdens het varen vertellen over de natuur die we in het Varkensland tegenkomen.

Meld je om 8.45 uur bij de kanoloods in Edam om je boot op de kanokar te laden. Denk aan je mondkapje als je een passagier wilt meenemen/ wilt zijn (mocht je op de verenigingsavond van 3 juni je boot al op de botenwagen gelegd hebben dan kun je ook rechtstreeks naar Nico en Yolanda rijden. Het adres kun je opvragen via onderstaand mailadres of kijk in Teamy, verzamelen aldaar is 10:00 uur).

Aanmelden kan via Teamy of via info@kvedam.nl.

Ben je benieuwd naar de overige tochten, de volledige toerkalender vind je hier.

Datum:
Tijd: