Waterdag

KVE Activiteiten, Algemeen, Nieuws

Op deze zonnige zaterdag in augustus was het waterdag in Edam. We waren erbij natuurlijk.

We hadden een stekje bij de Baanbrug, donderdagavond werden de eerste kano’s daarheen gevaren en zaterdagmorgen volgde de rest, vervoerd op ons nieuwe kanovlot. Dat was een klus want het vlot is niet gemaakt om ermee te varen, maar het lukte toch.

Zoals Rick al schreef, de kano van Danny trok belangstellenden om eens te kijken of te proberen. We konden verschillende namen en adressen noteren dus wie weet zien we binnenkort nieuwe gezichten in de vereniging.

Ter ere van Waterdag kwam ook onze burgemeester mevr. Sievers ons een bezoekje brengen. Rob, Rick, Tineke en Berry hebben een tochtje gevaren met haar. We voeren tot de Dam en daarna weer hetzelfde stuk terug, aangezien de Dam nog steeds was afgesloten wegens restauratiewerkzaamheden.