Stand Up Paddeling, kortweg SUPpen, is op dit moment immens populair. Iedereen kan het en in tijden van corona is er een behoefte om te blijven sporten met een veilige onderlinge afstand. Net als kajakken kan SUPpen in principe het hele jaar door. Het is een toegankelijke sport, want ook mensen die nog nooit op een surfplank of wakeboard hebben gestaan kunnen dit. Bij ons kan je leren SUPpen, een vrije training doen of een intensieve wedstrijdtraining volgen. Tijdens het peddelen verbrandt je een veel calorieën en doe je een full-body workout.

Uiteraard kan er ook recreatief geSUPt worden. Het is net als kajakken ontspannend en daarnaast ben je lekker buiten in de natuur op het water bezig.

Er zijn twee soorten SUP’s: inflatable en hardboard. Een hardboard is het tegenovergestelde van een inflatable. Het board is namelijk niet opblaasbaar en is dus één solide plank die niet van vorm kan veranderen. Bij onze vereniging hebben we een meerdere inflatable SUP’s die als verenigings-sup’s gebruikt kunnen worden.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen SUPpen dan ben je wekelijks op maandagavond welkom vanaf 19.30 uur. Elke week staat onze instructeur voor je klaar met een leuke training. Ben je nog geen lid, meld je dan aan voor een proefles (€20). Wordt je daarna lid van onze vereniging dan krijg je je eerste maand lidmaatschap gratis. Als lid kan je meedoen met de trainingen, maar ook op elk ander gewenst moment gebruik maken van de SUP’s. 

Opgeven via info@kvedam.nl